Şiir, duyguların dilidir. -W. Winter |
|
||||||||||
|
ıkına sıkıla girdim koynuna tüm alevimle …ateşten bir yorgan üzerimde…yandık sanrılı saatlerce seviştik…seviştik …seviştikçe bağlandı dilim ardımdan koyuverdiğin kahkahaların yayıldı göklere…ayazın vurdu kanıma basireti bağlandı bildiğim her şeyin görüyor musun/bugün inişlerdeyim itilmiş bir şehvetin zincirini vurdun düşlerime …gidilmez bir geçmişte silindi aşk… randevum var şimdi sokak aralarına saklanmış satışlarda /../ et pazarında bir serseri…kaç para eder? albenisine yandığım kara bilinmezliğin karasında çıktı karşıma kahpe yalnızlık şeytanım dikilmiş tepemde …yapmak istemediklerim sarıyor bedenimi…içimdesin kanıma giren her virüs senden bir parça …onulmuyor sensizliğin yarası…direniyorum şerbet diye aşk sunuldu kadeh kadeh…sarhoşum/ şarabım bitmiş “Hadi içelim! Hey!” ikilemlerine tutsak ettin gelincik tarlalarında sevdamı …sisler içinde düşlerim… gözlerim kayıp renksiz bir güne sürgün artık güller ...karanfiller salmıyor kokularını intihar saplantılı bir aşkın eşiğinde çürüdü beyaz papatyalar /gerçeği fallar sakladı/ nefret kusan her bedduada ezildi yüreğim …yollar ıssız…korku yoldaşım eski bir duyumsamanın yeni versiyonu ellerimde… para etmiyor isyanım zindanlara atılmış her söz…söyleyen kayıp vakit ağlama vakti vakit haykırma vakti çığlıklar tutuklu/ kurumuş gözler artık uçuk kaçık bir öyküye bulansam…yok sayıp içimdekileri roller dağıtılır bana yalnızlık düşer oyunda/bilirim deli sitemlerin donuk dilbazlığında boğulmuş…kar yağar içime soğuktan gözlerimdeki yaşlar utancına vurulan bir tokat dilindeki yalan dokunuşlarının sahteliği yakıyor tenimi…dokunma yeminler edildiğinde uykusundan uyandı ayrılık kanımla yıkadım ruhumu tek bir gemi kalmamış limanlarda …kimi yanmış/batmış kimi fırtınada artık demir almanın zamanı mı geldi yoksa /okyanus çağrısını fısıldıyor kulağıma/ rota denizkızlarının şarkısında aşk yalan da olsa ne fark eder aşkı içine almalı /ha aşk yalan/ha yalan aşk! _____nedoğruki
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Atilla Güler, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |