"İnsan - işte tüm sır burada. Bu sır üzerinde çalışıyorum, çünkü kendim de insan olmak istiyorum." -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
koltuğunuzun altında söylenecek sözleriniz rüzgarla sevişecek saçlarınız ve yıldızlara ışıyacak gözleriniz bir imbat okşuyordu yüzünüzü hafifçe masaya düşen seslerin içinden bir damla anason çaldım damağıma koyuluğunda gülüşlerinizin hissettirmeden bir namesine eşlik ettim sonra dilinizden dökülen şarkınızın kapılmış büyüsüne…sessizce saçlarınıza tokasız tutturduğunuz ince özlemlerinize yapıştım denizden gelen nemli tuzla silmek istediniz elinizle …gitmedim aşklarınızı anlattınız gözlerinizde tutkuyla…hüzünle…öfkeyle ses etmedim…dinledim kırıklarınızı ellerimde gizledim bir yaprak kopardınız ağustos’ta eylül’ün sevdasına dillenen sürdünüz sararan rengini geceyle birlikte gözlerime bilmeden…bilemeden ve yağmurdan sandınız ıslanan parmaklarınızı halbuki benden düşen damlalardı peçetelerde kalan…acıyla kanayan sonra yakamozları serpip üzerine denizin bir öpücük kondurup ayın o bebek yüzüne koltuğunuzun altında sohbetleriniz eylül’ü de alıp gittiniz…siz içine gizlendiğimi gecenizin hiç bilmediniz…görmediniz çünkü siz bendiniz gittiniz/oysa ağustos’tan çaldığınız yaprağın yüreğinde yanan özlem sürükleniyor yağmurlarla…eylül’e serseri ve sapsarı ve ben oradayım hala sessiz…deli bir dalganın peşinde Atilla Güler
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Atilla Güler, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |