İnsanlar yalnızca yaşamın amacının mutluluk olmadığını düşünmeye başlayınca, mutluluğa ulaşabilir. -George Orwell |
|
||||||||||
|
II/ sevgilim kış aşkım büyücüm sarıl bana beni sakla şafakta uyanan kar tanelerine hiçbir şey olamayacağım hiçbir şey yapamayacağım belki örterim sokaklara yapışmış acıyı kazıyamam ama belki güzel gösteririm şehri korkuyu saklayamasam da belki bir kardelen başını kaldırıp bakar düşmanına kalbimi deler de belki çıplak ayakların izlerini saklarım bedenimde belki kartopu olurum yiğit savaşçıların ellerinde ah belli olmaz belki de üzerimden tanklar geçerler ezip geçerler kalmaz masumiyetim belki de başka bir hayalimi kurşuna dizerler kalmaz merhametim… belki de esir alırlar geçmiş aşklarımı tecavüz ederler kalmaz saflığım belki de canlı bırakmazlar şehirde yumuşaklığıma sığınacak kış aşkım kış aşkım koru beni bütün ayetlerden bütün kitaplardan bütün peygamberlerden koru beni koru beni kış aşkım kar maskelerinden gaz maskelerinden bütün maskelerinden insanların koru beni bütün iyiliklerinden insanların yardımlarından büyük vaatlerinden koru beni yalanları daha gerçek insanların bütün nasihatlerinden beni koru bütün rehberliklerinden bütün kıssalarından koru beni kış aşkım büyücüm ufalt beni kar tanelerine savur toprağa
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ali Vahip T., 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |