Yaşam hoştur, ölüm rahat ve huzurludur. Zor olan geçiştir. -Asimov |
|
||||||||||
|
eşiğinden döndün bir kelime bırakmadın salındın boşlukta eşiğinden döndün eşiğinden döndün aşkın sana verilecek bir vaat kalmadı sana sunulacak bir dokunuş sana çıkıverilecek bir kapı kalmadı gümbür gümbürdü hayat eşiğinden döndün aşkın eşiğinden döndün kendinin uykulu yorgundun anlamsız serseri dokunsan uçacaktın ellesen açılacaktı kapı bir baksan utanacaktı içindeki gardiyan eşiğinden döndün kendinin eşiğinden döndün akşamın eşiğinden döndün sabahın eşiğinden döndün yarının dün gibiydi puslu pencerenin ardında tuttuğun yol düz ve çıkmaz adımını sorsaydın ayışığına kaldırıp başını yaslasaydın seher yeline belki ağlamaklı belki mahzun eşiğinden döndün yarının elimi tutsaydın biliyorum adımını koysaydın eşikten içeri biliyorum sarılsaydın bana biliyorum biliyorum uyusaydın pencereden içeri kendin bildin kendin bildin eşiğimden döndün benim eşiğimden döndün salındın boşlukta bir kelime bırakmadan eşiğimden döndün
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ali Vahip T., 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |