Kitabının bir kopyasını gönderdiğin için sağol. Onu okumakla hiç zaman yitirmeyeceğim. -Moses Hadas |
|
||||||||||
|
. Alır kucağına gönül sazını, Besteler yapar Ege kızına. Geceler boyunca çeker nazımı, Sevda tepesinde gülleri ağlar... . Benim o buğulu, kara gözlerim, Yüzünü güldürür abuk sözlerim, Ne zaman ben bilmez, onu özlerim, Sevda tepesinden gülleri yollar... . Sevda çeke, çeke yüreği erir, Gönlüne hüzünler sırayla yürür, Yıkık bahçemdeki hazanı görür, Sevda tepesinde gülleri solar.. . Haberim almazsa sıkılır canı, Hasret kazanında kaynarken kanı, Çoklardan daha çok bekler yolumu, Sevda tepesine al güller dolar... . Gözleri kalbimin boynunda takı, Bir tek O'dur benim bahtımın akı, Yitmez hayalimi her an sımsıkı, Asla bırakmadan sarar o kollar... . 21/03/2005 Nesrin Göçmen
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Nesrin Gocmen, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |