Gerçek sanat, gizlenmesini bilen sanattır. -Anatole France |
|
||||||||||
|
Var sayma 'kötüsün' desem de sana, Taparım, mabede bakarcasına, Topraktan fışkırıp, çıkarcasına, Dallarımda gezen, yeşil kanımsın, Dünyalık sevdiğim, hem de canımsın. . Dünyalık dedim ya, alınma hemen, Varsa öbür yanım, sensin beklenen. İsyankâr tavrımı, gözlerle yenen, Yazgımı es'reden, tek sultanımsın, Canânım, bir tanem, hem de can_ısım. . Severim sevgini, ve de sitemi, Öksüzce bekledim, böyle birini, Var ettim umudu, buldum yerimi, Hasret gamlarımı uyutanımsın, Sensiz yok yarım, çünkü canımsın. . 13 Haziran 2005 Nesrin Göçmen (IS=Sahip ıssız ada=Sahipsiz, sahibi olmayan ada olarak kalmış aklımın köşesinde)
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Nesrin Gocmen, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |