Her insanda insanlığın tüm durumları vardır. -Montaigne |
|
||||||||||
|
ola ki bir rastlantı acır tutar ellerimizden (!) bir gelecek bağışlar bize yaşamın zıtlıkları ile afallar ilâhî metinler müsveddesi endamında dilbaz ahiret sükûneti ölümse en yakın ve en uzak gelecek Sisyphus’un aklından kimbilir neler, neler geçecek elbet o buzul çağda tanrılar da kaybedecek kadehte yarılanmış şarap, kanım sıcacık biliyorum, birazdan nabzım şaşırtacak beni nasıl da bağlı yaşama hadi, durma; haykır boşluğa ... ! ve sizler, ölümcül arzular hoş görün beni benim kelime yoksunu çığlıklarımı şimdi ben mitolojik küfürler yağdırırken Zeus’a sen, ey … ! kop ve git bedenimden ışığa en yakın ve en uzakken yani iki ihtimal ölebilecekken tutsun nefesini tüm saatler bi çılgınlık yap … üstüne kapa gözlerini .
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Boran, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |