Bir sanatçı başarısız olamaz; sanatçı olabilmek bir başarıdır. -Charles Horton Cooley |
|
||||||||||
|
İçimde bir yalnızlık var, Sana olan özlemin dışa vuruşunda Uzaktasın biliyorum Ve beklide... Korkuyorum. Ama yine de ufkumu aydınlatan şey, Her neyse Neyse seni bana yaklaştıran Adını göz bebeklerime kazıyan Özlemi bana güzel yapan, bana özel… Bende seni var eden şey Bilmiyorum nasıl bir şey ama belki de, Anlatamıyorum. Beklemek değil bu, olmamalı beklemek Her an senle gelen Seni bana getiren Sevmekten öte bu, bu bir tutku Evet öyle ki, Sana hasret yüreği, aşkınla kucaklayacak Sarmak yüreğine, doyasıya sarılacak Sözlerden uzak, Bakışların yeterliliğinde... O bakışlar ki sevdiğine, aşkım derken Derken seni seviyorum ama derinden Titretmeli aşkla çarpan yüreği sevgilinin Göz bebekleri büyümeli Bende demeli Bende… Ama öyle ki, Birleşmeli dudaklar öpüşmekten öte Eller sarılmaya hasret, Yürek tutkusunda esaret… Ve derken bu rüya, Bitmeli uyanmalı aşkına hasret sevgili Uzak olmanın verdiği Ve ölürcesine değil Yaşarcasına sevmenin suçlusu Esiri özlemin, dayanamamanın esiri sevgili Uyanmalı… Sevinç mi hissettiği, rüya olmasının hüznü mü Neyse o sevene özel ve özelliğinde güzel Ama işte sevilen sen olduktan sonra Ve seven ben, Tüm kalbimle… Uzaklık bir rüya da bitiyorsa Buluşuyorsa birbirine hasret eller Dudaklar… Ve yine dedim ya İçimde bir yalnızlık var Biliyorum uzaktasın ve kabulüm buna ben Buluşacağım senle her özlemin dışa vuruşunda Ve seviyorum seni ben Seveceğim… Her şeyinle güzel ve yalnız bana özel Sevdiğim kız Seni seviyorum aşkım, her şeyim Güzelkız…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mehmet, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |