"İnsanların bazen neye güldüklerini anlamak güçtür." -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
Umursama Beni Umursama Beni Bana her gelişinde sevda olsun çıkınında Anlamsız çelişkiler , cevapsız sorular değil Çocuk masumiyetinde olsun yüreğin Aşk dolu, yalan bilmesin Öyle , öyle özle ki beni Hasret işlesin damarlarına kadar Bir titreme sarsın tüm bedenini Yüreğim aksedince gözlerimden gözlerine İşte o zaman anla Ne kadar çok sevildiğini İşte o zaman anla Her sevilenin nasıl umursandığını Hatırlıyor musun bilmiyorum Bir tartışmadaki kaçış sözcüğünü Umursama Beni Kolay incinir bu deli, bilmezsin Ve işte o gece Bir çizik daha atıldı yüreğime Biliyorum , biliyorum Unutulmayacak bu iki kelime … Vildan
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © vildan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |