Mutlu köle çoktur. -Darwin |
|
||||||||||
|
Kadınlar spor arabalara benzer.Ne kadar çok para öderseniz, o kadar iyisine binersiniz. Kadının sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik etmeyceksin. Çok kızsalarda kadınlar dayak yemekten ve hayvanaca düzülmekten hoşlanırlar. Her kadının kalbinde bir faşist yatar. Hiç bir kadın romantizmi, duygusallığı, özelliklede aşkı sevmez.Severim derse yalandır. Son olarak sevdiğim bir söz var: Pantolonu gösteren ütü, kadını gösteren götü. Yağmur: kadınlar hakkında bunları gerçekten düşünüyorsan yazık unutma seninde annen varsa kız kardeşinde bir kadın ve hiçbir kadın senin yazdıklarınla uzaktan Kaos Gerillası: yukarıda yazdıklarım tipsiz kadınlar için geçerli değil......... saygılarımla........... Yağmur: kadın kadındır ve hiç bir kadın hakareti hak etmez, daha doğrusu hiç bir canlı hakareti hak etmez sevgiler......... Kaos Gerillası: valla yağmur hanım savunma yapmanızı bir kadın olmanıza bağlıyorum eğer bir erkek çıkıpta böyle bir savunma yapsaydı olabilirdi ben bir kadın düşmanı değilim... ama dünya maddi dünya, kadınlarda öyle... saygılarımla Yağmur: kadın olmamla savunma yapmamın alakası yok erkeklerede aynı sözler sarf edilse karşı çıkardım.evet dünya maddi ama kadınlar değil en azından bir çoğu değil bir türlü anlamıyorum siz erkeklerin kadınlardan çektiği nedir neden bu kadar çok uğraşıyorsunuz? Kaos Gerillası: yağmur hanım, hayatın her kesiminde istisnalar vardır, ve genel kanıyı bozmaz.... erkekler kadınlardan ne ister ? cevabı basit:Tüm canlıların karşı cinsten istedikleri: seks. arada geçen hadiseler sıkkı bir pazarlıktır o kadar...... saygılarımla. Yağmur: evet istisnalar kaideleri bozmaz size biryere kadar katılıyorum benim katılmadığım ve katlanamadığım,doğallığın kirletilmesi ,kadını basitleştirmek seks objesi olarak gösterilmesi seks tek taraflı olmaz her zaman iki kişiye gerek duyulur ve nedense ki bu erkelerde daha fazla. üstünlük ve karşı tarafı basit görme yukarda sizinde yazdığın cümleleri örnek göstere biliriz saygılar ve sevgiler Kaos Gerillası: yağmur hanım, derin bir kişilik taşıdığınız anlaşılıyor, ama çoğunluğun hiç bir derinlik taşımadığı bir Dünya'da yaşadığımıza göre..... bizi ne özel kılar ? güzel duygular, düşünceler ve temeniler mi ? yüzyıllardır insanlar bunlara kulak asmadığına göre... yukaridaki kanılarım, 38 yıllık yaşantımın ve izlenimlerim sonucudur... Yağmur: Evet insanı özel kılan duyguları düşünceleri ve yaptıklarıdır.eğer senin için bir yanlış varsa bunu değiştirmeye çalışırsın geçmişten geldi yada insanların çoğu bunu yapıyor diye doğru olması gerekmiyor unutmayın toplumu oluşturan bireylerdir ve sizde bir bireysiniz...neşeli konusunda size garanti veririm ama diğeri sanmıyorum kendinize iyi bakın Kaos Gerillası: yağmur hanım kusura bakmayın ama kendi adıma bir kadında aradığım ilk şey cinsellik, çirkin kadınlara tahamülüm yok... başka erkeler neye bakar bilmem... Yağmur: sizin kadınlarda cinsellik oramanız beni çok ilgilendirmiyor ki gayet normaldir kadınlarda ne kadar inkar etseler bunu isterler benim derdim bunu daha öncede yazdım cinselliği hakaret unsuru olarak kullanılmnası sanki çok aşağlıyıcı birşeymiş gibi lanse edilmesi size tepkim bu en başta yazdıklarınız . Kaos Gerillası: valla yağmur hanım, şirin mi şirin bir diyalog kurmuştuk tam mercimeği fırına vericeken sikini eline alan cinsdaşlarım olaya maydoz oldu Yağmur: yani erkek milleti hiç şaşırmadım Kaos Gerillası: nedir bu erkelerin erkeklerden çektiği ? Yağmur: bunu siz erkek milletine sormalı hayır sadece birbirinize çektirseniz neysede biz kadınlara neden çektirirsiniz Kaos Gerillası: kadın konusunda erkekler çok zayıf buda kadını kurnaz ve fırsatçı yapıyor Yağmur: fırsatları değerlendirmek doğanın kanunu değilmidir? Kaos Gerillası: doğanın kanunları çok acımasız tv deki belgeselere bakmanız kafi... Yağmur: ayakta kalabilmek için acımasız olmak lazım.... Kaos Gerillası: erkekçe bir laf... söz doğadan açılmışken armudun iyisini ayılar yer der yada daha güncel bir yorumla armudun iyisni paralılar yer buna ne diyorsunuz... Yağmur: ayı her armuda ulaşamaz yada para her armudu almaya yetmez derim Kaos Gerillası: iyilerini yiyor daha ne olsun ?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ----------------, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |