Bir ülke bağımsız olmadan, bağımsızlık da erdem olmadan ayakta duramaz. -Rousseau |
|
||||||||||
|
Mutluluklarda bulutlaşmak Bir hüzne kapılıp Sicim gibi yağmak Ağlamak Su olmak istiyorum Hırçınlığımda sel olmak Sevdiklerimi de kapıp sürükleyerek Coşmak bütün ihtişamımla Hükmedercesine doğaya Su olmak istiyorum Bazen buz kesmek Lapa lapa yağarak Yeni tomurcuklanmış ağaçlara Bütün soğukluğumla masum Su olmak istiyorum Kuru bir çölde vahi Ölüm susuzluğunda hayat vermek Yaylada bir soğuk pınar Kayalar arasından akan Su olmak istiyorum Sevinçten buharlaşan Yaşamak istiyorum Ateşten korkmadan Asi bir çağlayan......
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Cahid Aylar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |