İnsandaki gerçek güzelliği ancak yaşlandıkça görebilirsiniz. -Anouk Aimee |
|
||||||||||
|
ne zaman seni görsem pencerede hep aynı görüntüyü getirirsin karşıma acımsıtrak gülüşünün o aydınlık ve parıldayan yüzünü ve öksüz kalan düşlerimi zamana teslim olmuşluğum belirler tenimi saran kefenin boyutunu yaşanmamışlıkların toplamı kadardır mezarımın boyutu enine değil dikine kazdırdım yatağımı yüzüm her türlü dönüktür Kabe’ye bu vesileyle dünya döner etrafımda orta yerinde tenimi taşıyarak tenimden kopan parçalar doluşuyor karıncaların, kurtçukların ağzına kefenim kanıyor işlediği günahlardan daha bir sıkı sarıyor kemiklerimi. Gözlerimin göremediği Tenimin hissedemediği Acılarda bedenim dünya döndükçe alır içine beni oysa ben kandırdım onu bedenimi verip ruhumu aldım ondan Ruhum Ruhum şirin bir çocuk salıncakta sallanan rüzgar işliyor içime bulutlar sarıyor aklımın üşüyen kaoslarını bedenimin acılarına inat daha bir sevecen oluyor ruhum kahkahalarıyla gökyüzünde bir yanım toprak bir yanım gökyüzü şimdi hem arşta hem arz’dayım içime üflenen ışık ile
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Murat Tali, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |