Kitaplarla dolu bir oda, ruhlu bir beden gibidir. -Cicero |
|
||||||||||
|
Bulutlar gözlerime dolarak Senden gök çağlar Saatlerimin akrebi kan kusurak Yüreğim can yuvasından ağlar Seni özledim Anıların karabasanları gecelerimi yoklar Senden bana kalan ise acı oklar Oklar alnıma saplanır Izdırabın ağrısında gözlerimi ağlatır Oklar aklıma saplanır Hüznün ağırlığında gönlümü parçalatır Seni özledim Kaldırımlarla ayaklarım terliyerek fısıldarım Ellerim yıldızlara dokunarak dertleşirim Avuçlarımla kayıp yüzünü alarak Sahilin mavi dalgalarına bırakırım Karanlığın boyasında ruhum kararır Anı bataklığında duygularım boğulur Canım sendin, hayatımın tanımı sendin Beni hicranın intizarında iplere bırakarak Sevdamın sayfasını hoyratça yırtarak Gittin ve beni düşlerin duvarına çöktürdün Duygularım harap kalarak rüyalarımı söktürdün Özkan Karaca
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Özkan Karaca, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |