Müzik söylenemeyeni, ama sessiz de kalınamayanı anlatıyor. -Victor Hugo |
|
||||||||||
|
doludizgin koşmalısın bak, sabah oldu bile haydi, hemen yatağından fırlamalısın bankaya gidecektin unutma evin, araban, mal varlığın hepsini kağıtlara doldurmalısın kolay iş değil, ne kadarsın..? onları buna inandırmalısın... hemen ardından unutma, bir arkadaşınla buluşacaksın karlı bir yatırım..sonunda çok para var aman, sakın bu fırsatı kaçırmamalısın... ne bekliyorsun, haydi acele et sırada arabanın sigortası, evin kirası ah...telefon çalıyor işte...yani tam da sırası kısa kes, yoksa randevuyu kaçıracaksın çabuk, çabuk haydi çok çabuk..! yaşam senden hızlı koşuyor söylemedi deme bak, sonra, ardından yetişip tutamıyacaksın... yemekler...toplantılar...görüşmeler çok önemli çoook günümüzde, gününde ödemeler krediler, faizler üstüne bindirmeler... ha, birde dostların var...arkadaşların aramalı, arada bir hatır sormalı ve hiç birini kırmamalısın... kırmak dedim de; hani geçen gün "sen canımsın" dediğinde, ben, "değilim" demiştim ya sen kırılmıştın hani... bakarmısın aklıma geldi şimdi sanki sırasıymış gibi, bunca işin içinde diyorum ki, boşver unut gitsin kızgınlıkla ağzımdan öylesine çıkıverdi işte... bilmezmiyim tabii ki canınım... sen de canımsın inanmazsın ama, bunu söylerken bile kendi canım yanmıştı önce... çünkü sen bende, canımı acıtacak kadarsın... neyse, sen şimdi benimle oyalanmamalısın aşk için önünde daha çoook zaman var dedim ya, bugün vakit dar aşk, bekler nasıl olsa gün gelipte bitene kadar... ah, unutmadan son bir şey / yani benimkisi merak sadece sahi sen kaç canlısın..? -bir tanesi canıma değsin, söyle de-
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © LJulideK, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |