Hiçbir şey insan kadar yükselemez ve alçalamaz. -Hölderlin |
|
||||||||||
|
kızılına boyuyorum tepelerini -bana ait bir sevdanın gün batımındayım düşlerim sana bulanık sarhoşum bu akşam sensizliğin bıçak ucundayım konuştukça sen yalnızlığım yalıyor tenimi -rüzgar yerine ...sesin! sesinin türküleri kaçıyor gözlerime -sebepsiz gözlerim yanıyor aldırma ben kaçıncı kez sensizliğe ağlıyorum sen sen hiç susmadan anlat sokaklarını -bugün ayak izlerinden geçtiğim- kentinin benim olmayan caddelerini yatağını evini bensizliğe boyalı duvarının rengini bil ki okyanus uzağında değilsin sesin bugün redifsiz dokunuyor sesime gel de bana dilinin ucuyla seviyorum -susarak seviyorum seni en çıplak yalnızlığımla ama yine de sorma bana çoktan çizilen nedenlerini -bensizliğinin dilim lal gitme vakti uyu artık sızılarımı sür yastığına başını gömerken üzülme yalnız değilim biliyorsun sarıp sarmaladım seni -alıp bir kış gününden sen ki ağustos sıcagında hala sarıldığım kar yalnızlığım bekçisiyim bu gece de kül kızılında bir sevdanın ben şarabım sensizliğim uzak ah çok uzak zamanın senden çok gerisindeyim güneş battı sesin yok gözlerimde yanan kar suyu boşver sebebi yok
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © LJulideK, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |