Bir gün karşıma biri çıkacak ve bana: "Herşey olması gerektiği gibi olmaktadır, efendim" diyecektir. -A. Ağaoğlu, Yazsonu |
|
||||||||||
|
kucuk bir deniz dalgasiyla, deniz dalgasi korktu ve buyudu gozlerinin sicakliginda, gitmelerine inat dalgalar yarattim, bariyerler engeller yerine, dalgalarimi koydum gonlumun sarayina... ben en cok gelmelerini sevdim, bana kosar adim gelmelerini, bir de inatci baharlari sevdim gozlerinde, bana gulerken, beni severken ve benden ayrilirken, hep farkli bakar gozlerin... ben gozlerini sevdim, senin gozlerinin bir esi olsaydi dunyada suphe duserdi sevgime.. lakin sen teksin.... zaten tek olmasaydin, kosar adim gelmezdim sana, o yaramaz sevimliligimi katmazdim, bakislarima, senin icin yanışımı fısıldamazdım kulağına... ve biliyorsun işte.. o halkayi takmazdim sağ parmağima.... tatlım, tatlı sevgilim deyişini özledim.., kollarinla sarışını ozledim... basit yazmak istedim... çünkü kelimelerin karmasında.. beraber anlarimizi yazıya dokmekten korktum, çünkü biz birlikte özeliz... bir bütünüz bu dünyanın gölgesinde... aşkımız özlemle dolu, aşkımız yaramazlıklarımızla dolu, aşkımız zekamızla dolu.. ben senin güzel kokan çiçeğimsen, sen dağları deviren volkanımsın içimde...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © ayca tezel, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |