..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Yalnýzca sevgiyi öðret, çünkü sen osun. -Anonim
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Bilim Kurgu > Gürkan




24 Ocak 2007
Öfke ve Karanlýk  
Gürkan
Yýldýzsavaþlarý ile alakalý,arada geçen terimlerde bu evrene göndermeler yapýlýyor ilgisi olmayanlar sýkýlabilirler


:AGDB:
....Ih ýh ýh ýh daha hýzlý koþmalýyým,daha da hýzlý.Çok sevdiðim canýmý kurtarmalýyým lanet olsun.Daha ne kadar koþacaðým tanrým,hala peþimde ýh ýh ýh........
Artýk yoruldum arkama bakmalýyým,o da yorulmuþtur umarým.Hey kaybolmuþ,lanet þey nereye gitti böyle?
Etrafta çok siper var;aðaçlar,büyük kayalar,çalýlýklar...
Onu hissediyorum,o buralarda bir yerlerde.Ne olduðunu anlayamadýðým birþey o.Daha önce hiç görmediðim bir þey,insansý olduðu eminim ama benle ve ustamla(!) yýldýrým hýzýyla dövüþmüþtü,bense koþarken(daha doðrusu kaçarken) ustamý unutmuþtum þimdi aklýma geldi.
Lanet olsun o güç'te yer kaplýyor hem de büyük bir yer.Ustamla yeterince uðraþtý ve onu yamaçtan aþaðýya attý,korkuyorum benim kaderim de ustama benzememeli,konsantre olmalýyým
Evet sakinim o yer deðiþtiriyor,benimle oynuyor adeta en azýndan öle hissediyorum.Artýk kaçamam da,daha fazla kaçacak gücüm yok ne yazýk ki.
Kýlýcýnýn sesini duydum,açtý onu ve artýk yerde sürüyor hemen 10 metre önümdeki büyük çalýlýðýn arasýndan tozlar kaldýrýyor.Görüþ alaným tamamen tozla doldu göremiyorum,ýþýn kýlýcýmý açtým ve biraz olsun geri çekildim.Evet,hakarete geçecek...
Toz bulutu büyük bir gürültüyle açýldý,kýrmýzý kýlýç neredeyse böðrümü deliyordu ama ilk hamleyi baþarýyla karþýladým ama bu baþarým kurtaramayacaktý beni neredeyse,o çok güçlü.
Ýlk hamlemi savuþturmam hoþuna gitmiþ görünüyordu.Onu uðraþtýracaðýmý düþündü sanýrým.Lanet nasýl böyle sakin düþünebiliyorum acaba?!?!Az sonra öleceðim.
ardýndan o ikinci hamlesini ve bunu takiben diðer hamlelerini yapmaya baþladý.Diðer birkaç hamleyi yine savuþturmuþtum ama sadece kendimi savunabilirdim,ataða geçtiðim an yaþamýmý en kýsa süreye indirgemiþ olacaktým.
Artýk dayanamýyorum,zaten yorgundum iyice yorgunum o ise bu durum karþýsýnda yavaþladý,benimle oynamaya baþlamýþtý yine.Zaten darmadaðýn olmuþ savunmamýn büyük açýðýný çok rahat bir þekilde yakalayarak kolumu omzumdan ayýrdý.
Çýðlýk çýðlýðaydým,kendimi durduramýyorum,kolum artýk yok,büyük acý duyuyorum ama kan yok daðlanmýþtým.
O ise bu acýmdan büyük haz duyuyordu,acý onun ruhunu besliyordu.Son darbeyi karnýma indirdi,Iýýýhhhh...
Artýk yerdeyim,zihnim açýk,güneþin sýcak rüzgarý yüzüme çarpýp gözlerimden ve kanlý aðzýmdan içeri giriyor,içim boþalýyor,ruhum...ustam nerdesin...

....ýh ýh sýký tutunmalýyým,aþaðýsý adeta dipsiz,düþmemeliyim,haydi son bir çaba...
Evet,evet!Çýktým ölümün uçundan döndüm,o lanet olasý herif kolay öleceðimi zannetti galiba.Ama padawaným kolay ölebilir,o çok genç,güç onun yanýnda ol,yalvarýrým.
Daha hýzlý koþmalýyým onlarý hissedebiliyorum,önümdeki tepenin arkasýndalar,evet.
Tepeyi týrmanýyorum ama ama...Ýçimde bir kesik oluþtu sanki,bir þey oldu hissediyorum,oraya çok çabuk ulaþmalýyým.Tepe önümde son adýmý attým,aþaðýya baktým ve...
Hayýrrrrrr...Kardeþimmm,genç öðrencim o herifin kýlýcýnýn ucunda,aðzýdan kanlar boþanýyor ve artýk yerde,ruhum lanetlendi,en yakýn dostum,kardeþim,oðlum onun kýlýcýný ucundan kurtuldu ve yere yýðýldý.
Tepeden yýldýrým hýzýyla iniyorum o ise beni gördüðüne þaþýrmýþ,onu öldüreceðim.Kýlýcýmý çektim,içim hýrsla dolu.
Ýlk hamlemi direk olarak göðsüne yaptým o ise afallamýþtý,zorlukla karþýladý ilk hamlemi ama ardý arkasý kesilmeyecekti saldýrýlarýmýn,söz veriyorum öldüreceðim.
Çok hýrslýyým,içim acýyla dolu,kötülük alt edilmeli.7'inci saldýrýmda artýk savunmasý açýk vermeye baþlamýþtý.Yüzü telaþla doluydu.Ýlk mücadelemizdeki halinden eser yoktu benim de öyleydi.Ýçim intikam hýrsýyla kaplanmýþ ona saldýrýyorum,son hamlemi savuþtururken gözüne indirdim kýlýcýmý acýyla kükredi.Artýk bir gözü görmüyordu,tek gözüyle dövüþmeliydi ama nereye kadar bunu baþarabilirdi,öfkem en büyük rehberimdi artýk.Önce diðer gözünü de daðladým.Göremiyor;sýrasýyla kolllarýný,bacaklarýný aldým.Çýðlýklarý ve yakarýþlarý bana haz veriyordu.Artýk kolsuz,bacaksýz bir þey(!) idi.Çýðlýklarý durmuyordu,ama onu yavaþ yavaþ dilimlemeye baþladýðýmda suspus olmuþtu.Artýk sadece et yýðýnýydý,bütün hýrsýmý ve öfekemi kustum artýk,intikam...
Adeta kanla yýkanmýþtým,padawanýmýn yanýndaydým.Gözlerini açtý:
-Ustam...
-Onu yok ettim oðlum,kahramanca dövüþtün eminim,hoþçakal artýk...
Ve gitti,gitti ve genç kardeþimi gömdüm ve yola koyuldum,yaþadýklarým aklýmdan çýkmayacaktý...



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Gürkan kimdir?

boþ vaktimte kiþisel bir çaba,tatmin sadece,yazarken eðlenmek hoþ bir durum fikrimce


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Gürkan, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.