Yedi iklim dört köşeyi dolandım / Meğer dünya her tarafta bir imiş. -Dadaloğlu |
|
||||||||||
|
Bu gün bir başka yorgun bedenim Sanki isyanda taşımıyor beni ayaklarım Daha yolun yarısında ömrum Korkarım şimdi tökezleyecek kalbim Sonbaharda bir yaprak misaliyim Sararmışım solmuşum tutunduğum dalda Vakti geldi artık göz kapaklarımın Sonuna dek kapanmanın telaşında İçimi dökemiyorum kelimelere Sözcükler düğümlenir oldu boğazıma Ağır gelior artık hayallerim bana Yaşadıklarımın derdine düşer oldum Elbet bir gün vakti gelecekti ömrümün Gücüme giden zamansız gelmesi Boynu bükük kalacak hayallerimin hepsi Ve deliler gibi sevdiğim sevildiğim birisi Zekeriya (Zeki) Yılmaz 17.04.2007 21.10
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © zeki yılmaz, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |