Gerçek sanat, gizlenmesini bilen sanattır. -Anatole France |
|
||||||||||
|
Kapı sesini duyar gibi oldum Yarı uykulu haldeydim Göz kapaklarım öyle ağır ki Açmaya gücüm kalmamıştı Saate bile bakamadim Belirli belirsiz bir hayal Yada öyle bir şeydi gördüğüm Fark edemedim, geç kaldım Bedenimden ayrılmış gibiyim Ay ışığında yükseliyorum göğe Öyle çaresiz ve öyle bitkin Bir halde kala kaldı bendenim Belki aça bilseydim gözlerimi Çırpınsaydım, direnseydim Veya tutunsaydım bir yerlere Ayrlmazı ruhum bedenimde Yeni günü görebilirdim belki Güneşi, kuşları, kelebekleri Ve bütün sevdiklerimi Vedalaşırdım bir bir hepsiyle Ne yazık ki tutunamadım Ay ışığında doldu vadem Gece ile gündüzün ortası Sesiz sadasız bitti ömrüm
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © zeki yılmaz, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |