640K bellek herkese yetmelidir. -Bill Gates, 1981 |
|
||||||||||
|
Tatlı sözlerini -sevdiğim anam O an ayaktaysam-titrerim tir tir Beni görmedin mi-övdüğüm anam Ana sözü dinle-sakın kıvırma Dikkat etmezseniz-büyür o yama Beni uyandırır-gördüğüm düşler Kendime gelemem-çok sıkılırım Kötü olmaktadır-bütün o işler Hep olduğum yerde-ben çakılırım Ana sözü dinle-sakın kıvırma Dikkat etmezseniz-büyür o yama Şu yalan dünyaya-gelen göçüyor Vakti değerlendir-sorulur soru Ecel şerbetini-birden içiyor Dikkat etmek gerek-tutuşur koru Ana sözü dinle-sakın kıvırma Dikkat etmezseniz-büyür o yama Anne kalbi güzel-hem de yumuşak Elleri gözleri-ruhu okşuyor Evet verirsiniz-annelere hak Onlar bu dünyada-dostça yaşıyor Ana sözü dinle-sakın kıvırma Dikkat etmezseniz-büyür o yama Annenin sözleri-gerçek mi gerçek Dinleyin bir kere-canlar iyice Saygı sevgi ile-doldurur petek Sağlam olmaktadır bütün netice Ana sözü dinle-sakın kıvırma Dikkat etmezseniz-büyür o yama Hasan sözü söyler-yaşar burada Hem okulu hem ev-geçmekte zaman Kuvvetli çıkmıyor-gerçekten seda Hep sıkıntıdadır-yaşayan bu can Ana sözü dinle-sakın kıvırma Dikkat etmezseniz-büyür o yama
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © HASAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |