Sanatçının işlevsel tanımı bilinci neşelendirmektir. -Max Eastman |
|
||||||||||
|
Bir zamanlar bir kız sevdim Yuzune baktıkça mutluluğu anlatan Onunla mutlu olurdu insan Kumral saçları yesil gözleri vardı yüreği yakan Ömür bir nefes misali bendim onu bırakıp kaçan Ayrılık gunu seni artık sevmiyorum dediğim an İçimde depremler oldu sen gözlerime baktığın zaman Senle ben biz ayrılmamız gerekiyordu bana inan Seni bu kadar çok severken üzülmeni istemezdi hiçbir insan Hayat iki günlük benim için Dünümde sen varsın bu gunumde de Kalbimin geç gelmiş hazanı Senden sonra yasama olgusu diye bişeyde yok benim için Hayatta herkes mutlu olurmuş bu sözleri geçin Bak su dünyaya dünya ne biçim sakın sunu unutma ben sensiz bir hiçim
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ölümün şairi, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |