İnsan bir küçük dünyadır. (Mibres Kosmos) -Demokritos |
|
||||||||||
|
Cehennem gibi korkutuycdu, seni seninle yasamak Sen bana dokundugunda, ben sevda derdim Sen bana dokundugunda , sen öylesine severdin Aslinda kirlenirdi bedenim amma Ben kirlendigimi bile hissetmezdim seninle Seni öylesi severdim Sen sevmekten korkardin, sevilmek isterdin bende Bense cok sevmekten korkardim, ben gibi sevemeyince Ne sen sevmeyi bile bildin, nede ben delice sevmekten vazgecebildim Iste öyle, öylesine sevdim ve sevildim Sen sevdigini kirmayi korunmak biliridin Bense seni sevmeyi mabedime hapsettim Sen benim cennetimdin Cennette varettigim huribarimdin Ama bilmedin bilemedin yar, sevemedin ben gibi Simdi su yikik yüregimde oldun el gibi Yanarmi icim sanirsin hala, gözyaslarim dökülürmü Ben seni yüregimde nasilki besledim büyüüttüm Bilmezmisinki yine, seni yüregimden sildim yel gibi
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Gülbahar Okumus, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |