Yalnızca hava, ışık ve arkadaşın varsa hiç üzülme. -Goethe |
|
||||||||||
|
Bir günün gelip bana hesap soracağını biliyordum O gün geldi baba ,o gün kapıma dayandı… Açmam baba kapımı ona, açamam Hadi!!! Yardım et baba,yardım et bana… Ne hesap vereceğim ben yıllarıma Yıllarım geldi baba açma kapıyı… Alıp götürecek,bensiz bırakacak sizi açma baba,açma Gözlerin yüzüme daldı,hissettin mi yoksa baba… Hissettin mi ki; gözlerine yaş düştü babam Hissettin mi ki; dizlerin yere değdi… Aman baba ben yenik düşmüşüm yıllara,bari sen düşme!!! Kalk baba! kalk ki görsün yıllar senin güçlü olduğunu… Görsün ki kapına dayanmasın baba,seni de almasın yanına... Anamı sensiz bırakmasın baba,hadi kalk !!! Gelme peşimden baba,kardeşlerim ne yapar sonra? Tut elimi baba,tuk ki birkere de ben kaldırayım seni… Bakma baba,bakma gözlerime,bakma gözyaşlarıma Aldırma bana sen ,ben hep ağlarım baba… Zaman geldi artık aç kapıyı,aç baba.. Hadi Allahaısmarladık,bakmayın o yaşlı gözlerle,gözlerime Allah Allah gözyaşlarım çağlayan oldu sanki… Yoksa…yoksa içimdeki çocuk mu ağlıyor baba??? Sus çocuk susss!!! Görmesin babam ağladığımı… Teslim etme yüreğimi gözyaşlarıma Teslim etme ki anlatmasın gözyaşlarım hüznümü… Kederimi,sıkıntımı en acısı da PİŞMANLIĞIMI Haydi çocuk susss!!!az kaldı,biraz daha sabret…………. Ebru Alagöz 05.02.2005 babama... (PAZAR)
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ebru alagöz, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |