Aşk eski bir masaldır ama her zaman yepyenidir. -Heine |
|
||||||||||
|
sevince seni, tatlı,ılık,masumca, derken; Kara bir bulut çöktü, ayrılığın adına, acı,buruk,soğukça. Sonra çöküşler yaşadım senin yokluğunda, ölümler yaşadım ilk zamanlarda. Seni nefretle andım, yıktığın hayallerimin yansımasıydı belkide bu. Belkide ilk kez birisine bağlanışın, ya da uğruna ölebileceğim bir sırada beni, sırtımdan bıçaklayışının. Ama yılmadım, yelken açtım umutlara, umutla baktım yarınlara, kendimi adadım mutluluğa, fakat yine olmadı, yarınlarda geçmişler vardı hatıralar vardı. Sevgiyi yağmalayan kalleşlikler, ve de bir kalleş vardı. Bu kalleşlik sanki senin adındı, en zor anında bile unutmadın adını çünkü o seninle yaşadı. O günde kalleşliğin beni sırtımdan bıçakladı, senin sevgiden anladığın sadece bu kadardı, yazıklar olsun sana kalleşliğin kadını.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © İhsan Altınışık, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |