Gençliğinde müzik öğrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon |
|
||||||||||
|
Ayrılık sağdan sola yazılan bir şiiri getirir yanıbaşına, Sen cümlelerimde aşk kalırsın,sevdaların yetmez bana, Gökkuşağının sekizinci rengi kalırım o vakit ben uykularına, Birer birer geçer kendi dünyasına zincirlenen şairler önümden, Okunamaz sevdalarım her yazılandan duygularına, Sabah olur karanlığı ufuktan koparırcasına, Derken birde bakarsın, Yüreğim yine iskele alabanda,gözlerimde uyanan yarınlarına Birileri hep kızar nedense bana,saklanırken kapı arkalarına, Oysa ben kendi şiirlerimden çıkarım senin yollarına, Binlerce çiçekle koşarım yalınayak çocukluğum gibi kollarına, İşte sen o zaman anlarsın sevdalım,o zaman daha çok inanırsın, Gökkuşağının sekizinci renginin bulunduğuna, Ve yalnızca yüreğine ait olduğuna....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Birkan ASKAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |