Doğaüstü henüz anlayamadığımız doğal şeylerin adı. -Elbert Hubbard |
|
||||||||||
|
BIRAKMA KENDİNİ Hadi bırakma artık kendini Ne oldu yani Bu kısa da olsa hasretlik bu ayrılık hemen Ve derinden mi altedecekti seni Hani senin bütün değerlerin Hepsi senden uzakta bir değere kurulu bir saat mi? ydi Hani çılgın ruhun senden uzaktamıydı bitmeyen enerjinin kaynağı Sen bumuydun Senin olanlar bukadar mı? hayatta Hani sen en olmazda bile Bulurdun kendi dinamiğini Seredin ulu orta yaşam sevincini Hani bütün bu enerjin nerede şimdi Bir rüzgarla sallanınca kırılacak kadar Çelik mi? olmuştun Oysa sana bir selvi gibi salınmak yaraşırdı Olayların etkisinde Sonra Kendi deviniminin etkisine girmek kendi ekseninde salınmak Niye şimdi oldun böyle Nasılda dayanacaksın bugünden daha acısına olayların daha büyük yıpratmasına Hani en unulmaz zamanda gelir ya bir acı haber tefon gibi telgraf gibi Sen bunları da yaşadın Sen bunlarada dayanmıştın Hünüz derinleşsede her gün içinde o günün anlamsız acı etkisi Sen bugün ayaktaydın daha düne kadar Birden mi? vurulacaktın acılarına kendi içsel zorlarına Bu bir yıpranış mı? yoksa İçinden derinden etkileyen bir anlık darbesini bir seferde indiren Yoksa niye dondun bir anda sen herşeyinle Oysa nasılda hırçındı herşeyinle hayatın Bir sönüş mü? sana ait değerlerde Bir yokoluşmu? yoksa Kendi derininde, özünde Bir çürüme mi? Bir yozlaşmamı? Yoksa nedir bu halin hadi söyle Ben iyi tanırım seni uzunca bir arada yaşadık En olmazda yanı başındaydım benim sır arkadaşım Dert ortağım, yoldaşım bemim içimdeki BEN Hadi söyle olmaz böyle yapıcı /14.40 / 05.08.1994
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © mesut kahveci, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |