Bütün sanatlarda insanı şaşırtan bir yan vardır. -Alain |
|
||||||||||
|
İzmir-Tepecik göğüs hastalıkları hastanesinden,sağlık kurumunca düzenlenen raporumu aldım. İlerlemiş evrede akciğer kanseri durumundayım.Üzgün ama ümitlerle varım. Uzun bir süre kemoterapi tedavisi göreceğim bildirildi,doktorlarımca,bana. Şu anda grip bronşit rahatsızlıklarımın da olması nedeni ile,bu tedavi biraz daha ertelenmiş durumdadır.Sanırım önümüzdeki pazartesi gününden itibaren bu uygulamalar yapılır. Kuvvetli bir bünyem var idi.Hiç böyle bir hastalığa yakalanacağımı düşünmezdim.Bu yüzden korktuğum başıma geldi demem.Hastayım,nedenlerini de gayet iyi biliyorum.Teferruatlara girmeyeceğim.Ancak bu hastalığın,bir mutsuzluk hastalığı olduğunun kesin inancındayım.Bu hastalığın ilk ağrısı çok acı ve şiddetli idi.Kalbime kocaman bir bıçak saplanıp sırtımdan çıkmıştı sanki.Kalbimden muzdarip olduğumu düşünmüştüm.Oysa tam kalp hizasında,akciğer sızısı imiş.Ben bir olayın,beni çok üzmesi ile,aniden bu hastalığa muhatap oldum.Seyrinde çok ağrı ve acılar çektim.Ayaktan tedavi ile zorlanarak da olsa,giderek ağrılarımın acısı azaldı. Şu sıralarda beni en çok zorlayan yine nefes darlığı olayımdır.Bronşit de olduğum için göğüs tıkanmalarım hemen hemen had safhada.Bu durumda rahatsızlık ile uykusuzluğum oluyor.Çok zor bir durum,rahatsız olup da uyuyamamak.Rahat bir uyku uyuyabilmeyi,rahat bir nefes alabilmeyi,nasıl çok özledim. Benim,zaten hayatımın başlangıcından itibaren büyük tutkum olan Edebiyat Defterime de bu hastalığım sayesinde kavuştuğumu da söylerim.Çünkü yatak oturak duruma gelmem ile birlikte,fırsat bulup da,hep olağanüstü bir tutku ile içten bağlı olduğum,kalem ve defterime de kavuşmuştum.Ve yazmaya başladım.Bu yönden çok mutluyum aslında,çok mutluyum. Allahımdan şifa diliyorum.İnşallah tam şifa bulup,bu hastalığı hiç görmediğe dönerim.Ama aksi olursa da yine de şükürler olsun.Hastalığa sağlığa,açlığa tokluğa,iyiliğe kötülüğe,fakirliğe zenginliğe,her şeye ama her şeye,şükürler olsun.Elhamdülillahil Rabbil Alemine hamd ve senalar olsun.Takdirine şükürlerim her daimdir. Az yaşa çok yaşa,akibet gelecek başa.Başlangıç onunla,ebedi son yine onunla. ÇOK ŞÜKÜR.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Müfide Decdeli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |