Benim yaradılışımda fevkalade olan birşey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Atatürk |
|
||||||||||
|
Müfide!Seni çok seviyorum Sen,benim herşeyim,olan bitenim, Sazım sözüm gözüm gönlüm kördüğüm Sıyrılıyorum değerlerinden dünyanın . . Seni sevmek ile başlıyor . . Yeni günüm,yaz ise kış ise, Hükmü yoktur,hiçbir anın Sen benimsin,sen benim ilkbaharım . Çocukluğum Çumçukur yemyeşil,bir kasabanın , Yetiştirdiği biriyim ben . . Ne rengarenk kelebeklerin, Peşinden koştuğumu, Ne de yüksek ağaç tepelerinde, Oturup meyvelerinle, Karnımı doyurduğumu,unuturum! Bayırlarında,adını bilmediğim, Mis kokulu çiçeklerle, Başıma taç yaptığımı,unuturum! Yılandan bile,korkmadığımı . .!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Müfide Decdeli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |