Güzellik her yerde karşılaşılan bir konuktur. -Goethe |
|
||||||||||
|
Bir sonbahar, bir sonbahar gönlüm Sorma gitsin!… Sarı yapraklar sardı her yanımı, Senden kalma anı’lar büyütüyor gözbebeklerim Ben senden önce bilmezdim dokunmanın büyüsünü Senle öğrendim!… Kuş oldum, giden oldum Bıraktım senli diyarları… ellerini, Artık senin olmadığın yerlerde Yaprakları dökük kavak yeliyim Kanadı kırık göçmen oldum Üç bakışlık bir sonbahar aşkı kaldı Senden ardımda, Alıp başımı giderken beraberimde götüremedim… Senin sızına benzer sızılar besliyor, Senden kalma mutluluklar biriktiriyor yüreğim, Bir tek omuz bile yok seni hatırlatan, - olsa bile neye yarar?.. Ben senin olmadığın biryerlerde, sensizim Istemem artık yaslanacak bir yeri Göçmen kuşların gitme mevsimi Çaresi yok sevdiğim… Alıp başımı giderken seni yanımda götüremedim…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © S e m r a B a k a n, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |