Gençliğinde müzik öğrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon |
|
||||||||||
|
sağarken sütünü bembeyaz ve soğuk pencerelerimden bir anlam kazanıyor karanlık duvarlar, kişilik sahibi oluyor oralarına buralarına sıçrayan gölgelerle. Ay, ışığıyla emziriyor ne varsa odamda masa, kitap, sandalye ve ben ve diğerleri karışıyoruz duvarlarda birbirimize hepsi birer anlam kazanıyor; ben, hiçbir yere varmayan cümle oluyorum. Ay, ışığıyla emziriyorken ne varsa bulduğu büyüdükçe büyüyor gölgeler sütten kesilmiş yaşlı bir çocuğum anlamsızlık süt bıyığı halinde bırakıyor kendini gölgem yitiriyor tüm kişiliğini sanırım bu bir idam bu darağacı ne zamandan beri odamda, hatırlayamıyorum. Ağzı süt kokan ceset güneşle beraber siliniyor usulca.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © mesut direngi, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |