Umutsuzluğa düşmeyin. -Charlie Chaplin |
|
||||||||||
|
mücella için, peltek çocukların se/si iyi oturur hocamın kadrajına hocam ki, c'si j ile okunmaz oje bozması müridanlar basmadan tekkeleri yürü gidelim mücella herkes senin gibi hocam diyemez burada burası ki, hocalar asıldı karavatlar kasıldı bir bir avlunun içi baştan sona atıftı peltek çocuklara j'ye kınalı dillerin için şükran kesiran mücella sesimin en peltek en karlı tonuyla en üşüten en acımayan hatta yürü gidelim mücella herkes senin gibi hocam diyemez burada kanrevak çetelesi hayatın ellerimde sakladım senin için kıymıklar battı yalan değil derin nefes aldım ama bırakmadım çünkü mücellaya nihandım bir nunun ortasında mona lisadan daha gürdü leblerinin manzumesi hayır yalandı imzaladığın en koyusunu yarınların yapma mücella yürü gidelim yürü gidelim yürü gidelim leyla marankoz
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © leyla marankoz, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |