"Bazen bir mısra yaşamı değiştirir." -Kafka |
|
||||||||||
|
Senin susmana dayanamazdım O yüzdendir susmalarımın nedeni… Bilirim susmaların nasıl hissettirdiğini Sesinin kalp atışlarım, Bakışlarının gözyaşım olma ihtimali kaçışı şart etti Bu kadarı bile alarm zilleri çaldırıyorsa beynimde, Var gerisini düşün sen Ben bilmek istemem… Susacağım, susabileceğim noktaya kadar Ne kadar dayanabilirim bunu ben de merak ediyorum Burada olmak ve susmak…. En zoru da bu galiba Zoru severim ya Bununla da başedebilirim… Şairin aşkı olmayı sevmiştim Hala yazabiliyor olmanı da sevdim Dilerim asla susmaz yüreğin, kalemin Ne benim, ne de bir başkası için... Çünkü ben… Sustuğunda tükenirim……
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Sadece Gül, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |