Umutsuzluğa düşmeyin. -Charlie Chaplin |
|
||||||||||
|
Eskimiş yalnızlığımın sisli koynunda içli içli ağlarken, yorganı kaldırıverdin ansızın, bana baktın; belki farkında değildin, ne yorganın ne benim; ama oldu işte, hiç beklemediğin bir anda karşında sana şaşkın şaşkın bakan o çocuk bendim.. Gülümsedim, gülüverdin.. Bize edebiyat derslerinde okuttukları şey değildi aşk.. Sen anlattıkları o aşk değildin nokta noktam, sen bahardın ve ben hep üstün tutmuştum baharı aşktan, seni görünce anladım yanılmamışım. Gönlümde delicesine bir ahmak ıslatan, sırılsıklam seninle ıslanmışım.. Lalelerin, nergislerin ve akşam sefalarının arasından çıplak ayaklarımla koşarken sana, düşersem bana acıma; bil ki kanayan dizlerim ağlamaz yollarında.. Gel nokta noktam, ellerinden tut bizi!.. Sana gezmeye gidelim haspam ikindilerde.. Koşturup dururken devlerin gizli bahçelerinde, hiçbir günah yakalamasın ikimizi.. Mevsimler gelip geçedursun farketmez, benim gönlüm bahar, benim dilim nokta nokta senin adınla.. Adını andıkça çoğalmak buysa, sen tarlasıyım artık, sonu mutlu biten bir sevda masalında... Beni al, sakla uykularına.. Öylesine yorgunum ki, iteklesen düşeceğim; karanlığın gölgesine, elimi tut beni bırakma.. Seni Seviyorum..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ümit Murat ŞEN , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |