Şiir, tarihten daha felsefidir ve daha yüksekte durur. -Aristoteles |
|
||||||||||
|
Neden dersen,sanırım yüreğimden gelenleri yazacağım bu gecede sana. Seni sanki hiç kimseyi yaşamamış gibi yaşamak bana öyle mutluluk veriyorki, bu mutluluk asla tanımlamayacak benim için. Sesini duymak bana aşk getiriyor. Sana cümlelerin kendi anlamını taşıyamayacağı kadar aşk büyütüyorum içimde ve sen ki geceyarısı ayışığı yalnızlığım gibisin. Bir insan her sabaha yeniden aşık olabilirmi ve yeniden her sabahın getirisi sözlerine,günaydın diyen tatlı sözlerine hiç bu kadar bağlanabilirmi. Bir insan seni hiç bu kadar kendi yüreği kadar sevebilirmi. Kendi yüreği sayıpta dertlerini bu kadar seninle senden fazla çoğalabilirmi bilemem. Ayrılığı düşünmeyi unutmak ne güzel paylaşım oldu artık bana. Bir insana değil hayat değil dünya küçücük bir merhaba kafi kalırmış. Sözle yaşanmaz ve aşk hiçbir zaman beni sana şu an olduğundan daha fazla bağlayamaz. Ve insanım sonuçta,gülmek var,ağlamak yaşamak var ya işte şu hayatı.Senle yaşamak. Dostça,aşkı umarsızca haykırırcasına yaşamak varya işte şu hayatı, asla ama asla anlatılamazmış. Bir insan bu kadar mutlu olabilir ancak. Ve akıp giden zamanına yokluk taşır. Yalnızlık aşktır aslında bilirmisin. Bilirmisin aşk koskoca bir hayatın içimizde paylaşıma açık kapılarından durmaksızın çoğalmaktadır. Utanmıyorum bu kelimeleri söylemekten. Bir insana gerçek anlamda aşık oluyorum. Aşık olmak istiyorum diyerek dolaştığım yolları,kaybettiğim bütün zamanları düşünemiyorum bile. Utanmıyorum bir insana,gerçek bir insana seni seviyorum demekten.Sana aşığım diyebilmekten asla ama asla utanmıyorum hayatta utandığım birçok şeye tebessüm ederek. Birçok şeye anlamsızca utangaçlık kattığım zamanları sırtımda anlamsızlık içinde taşıdığımı geçte olsa anlayabilişim kadar. Seni seviyorum,gerek ingilizce,gerek türkçe, gerek bu kavramı hangi soyut ruh haline bırakıpta seni düşünürcesine sadece,yalnızca seni seviyorum diyorum yüreğimden. Unutmam asla.Asla unutturmam bir insanı gerçekten sevdiğim zamanlara kendimi. Kendimi mevsiminde hüzüne terkedilmiş yanlarımla sen oldukça asla ama asla tüketiyorum,tükeniyorum diyemem sana. Sana dostluğu,sana aşkı sana paylaşımı verebiliyorsam sana sevgiyi yaşatabiliyorsam bir parçada olsa dertlerden kederlerden uzaklaştırabiliyorsam ne mutlu bana. Ne mutlu gerçek bir yüreği gerçek olarak tanıdığım zamanlarıma. Solmasın sevgimiz. Solmasın yüreğimize yürekten bağladığımız dostluğumuz. Ve sen beni gerçekte görmeden,yüzyüze görüşemeden sevdin.Ve ben seni bir o kadar çok sevdim.Çok benimsedim. Her zaman yüreğimde sadece yürek ve sadece anlayış besledim. Hepsinin bir insanda bulunmasını bekledim. Belki çok gördüm belki az yaşadım belki çok umutlandım ama hep sevdim. Hep sevgi taraftarı kesildim. Yalan değil yalanda olsa yalanlarda bir gerçeğe dönüşüyor nasıl olsa.Ben seni böyle sevdim dostum,ben seni böylesine yüreğimden her zaman dahada değer vererek dahada yücelterek anlamını çok sevdim. Ve yine söylüyorum biliyormusun,hemde artık hiç utanmıyorum. Hiç sıkılmıyorum. Sana her zaman söyleyeceğimi,söylediklerimi yine açıkyüreklilikle söylüyorum.... SENİ İNAN ÇOK SEVİYORUM. Birkan® - 30.05.2001-Bursa
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Birkan ASKAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |