Olgular görmezden gelindikleri için var olmaya son vermiyorlar. -Huxley |
|
||||||||||
|
-ne var ? -saat kaç? -çeyrek var'a beş var.. -nasıl? -ne nasıl? -nasıl aynı bedende olup da siyahla beyazız ? anlatamıyorum,içimdekilere bile anlatamıyorum,hiç kimse beni anlamıyor...acaba anlatmıyormuyum? sadece düşünüyormuyum? ne dedim ki ben şimdi? Bişey yapmış olmam lazım bu kadar tepkisizliğe.Ama yapmadım... 3 saat oldu...içim sıkılıyor. Sadece bir kelime... Duysam ve kussam artık içimdekileri,bekliyorum..çıt yok... acaba yokmuyum burda ? bir gidip aynaya bakmam lazım,görmem lazım varlığımı,hissediyorum ama garip...hissedilmiyorum... öldüm mü ? yok artık? kimse ağlamıyor,kalbim de atıyor,hemde 100'ün üzerinde... hayatımda hiç bu kadar susmadım. niye yoruldum peki saatlerce konuşmuşcasına?... küçük dilim konuşuyor ilginç! boğazım ağrıdı... Bi an yerimden hışımla kalkıyorum ve elimdeki bardağı televizyona fırlatıyorum. hala ses yok... yapmadım mı acaba ? elimde bardak varmıydı? -vardı vardı -ya sen benimle dalga mı geçiyosun? -yoook, bunu sen kendine yapıyosun ben sadece seyrediyorum -git işine -işim sensin... artık saatleri saymıyorum... bir sigarada kaç fırt var onu sayıyorum,ama kaçıncı sigara... tam yenisi yakıyorum... bi ses.... -Kumandayı versene... -......... gülüyorum,hiçmi bişey olmadı ? ben paranoyakmıyım?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © özlem canadiker, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |