Bu hafifçe kenara itilecek bir roman değil. Daha büyük bir şiddetle uzağa fırlatılmalıdır. -Dorothy Parker |
|
||||||||||
|
Keşke sana dönmeseydim. Keşke dönmeseydim de Sihirli sandığım ellerinin, Beni uykulara taşıdığı hayallerle Bıraksaydım başımı yastığa… Keşke sana dönmeseydim. Dönmeseydim de Özlem Hanım’la Hasret Bey’in Tatlı sohbetlerini dinleseydim, Kırgınlık ve nefretin çocuklarının Gürültülü koşuşturmaları yerine. Keşke sana dönmeseydim de Sen, olduğun gibi kalsaydın; Kelimelerin ve duyguların ustası olarak. En acemi yanınla karşılaşmasaydım. Kin damlayan gözlerine bakmasaydım. Keşke… Keşke, beni hep seviyormuşsun Gibi gelseydi bana. Keşke.. Sana dönerken keşke… Keşke,’’ keşke’’ demeseydim. 28.12.08 Gülçin ELGİN
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Gülçin ELGİN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |