Bilgi sakalla ölçülmez. -Moliere |
|
||||||||||
|
Artık beni sevmiyorsun. Keşkelerde boğulmak da varmış. Ellerimde sevdanın artıkları duruyor. Bir çöplüğe dönüşmek de varmış Kucağımda ayrılık uyuyor. Artık beni sevmiyorsun. Kızıyorum kendime. Gölgeni dilendim ben. Oysa öyle aşikardı; İçindeki kindarlığı sermekte Gözlerindeki sancı. Artık beni sevmiyorsun. Yüzüm, sana yabancı. Artık beni sevmiyorsun. Küsüm sana, yabancı. Ceplerimde bir dolu bilmece. Oysa öyle aşikardı ; Dibindeki nefretten güçlenmekte Sözlerindeki kamçı. Artık beni sevmiyorsun. O sokağı unutma sakın. Anıların neşeli sokağını. Sevdanın çıkmaz yollarını. O uçurum senin intiharın. Artık beni sevmiyorsun. Gözyaşımla akıyor senden kalanlar. Elimin tersiyle siliyorum. Alnım ak, ruhum çıplak; Bir başka ben giyiniyorum. Nefesime siniyor onurumdan sızanlar. Biliyorum. Artık beni sevmiyorsun. İki oda, bir salon. Bin bir dilek bulvarı. Korkularınla randevular. İftira dolambacı. Şüphelerinle sohbetler. Savunma seanları. Sen sezgilerine güven(!) Aç duyularını, Kendi sesinden duyacaksın bir gün; ‘’Artık beni sevmiyorsun.’’ 23.12.08 Gülçin ELGİN
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Gülçin ELGİN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |