"Bana ev hikayesinden söz açmayın. Artık benim oraya gideceğim yok!" Fuzuli, Leyla ile Mecnun |
|
||||||||||
|
umut da geçer mi buradan acelem yok beklerim geçer de yeter ki Godot’yu ekledik bir ömre birlikte gelirler belki sahi birlikte gelirler mi usta adaş değil mi onlar yoksa bir yumurta ikizi mi Godot umudu yollasa bari yaşamdan alacağım var yaşanmamışlıklarım var yıpranmışlıklarım da cabası unutulmuşluğum da sahi yoksa umudumu döşüyorsun bilmeden dur belki odur elindeki onu döşüyorsan şimdi ben neyi bekleyeceğim peki olmaz usta sakın ha alışamam sonra küseriz bu hususta sen ona yol ol yeter başım dönsün beklerken yeter seyreldiğim günden umudun yüzünü meraktayım ezelden Godot’a ayıp olmaz herhal yarına taşınacağım bugünden usta döşediğin o o değil di mi özlediğim yarınım değil değil mi? umudumsa döşeme usta özlet beni! Müjdat Eraslan balaban Kent Şairleri.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Müjdat Eraslan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |