"Leyla'nın işi naz ve işve; Mecnun'un gözü yaşı çeşme çeşme..." -Fuzuli (Leyla ile Mecnun) |
|
||||||||||
|
Dilimin kalbine sancı,en som şiirimsin benim.. Sevdiğim.. Bir sabahtı geldiğin,aşka silah çektiğim.. Bir öğleydi,bir akşam.. Kana kana ağlamaktı,tek terapi taktiğim.. Sevdiğim.. Dalından düştüğüm ağaç,çocukça bir hezeyan, Bitince salladığım,beni berduş eyleyen, Dökünce yüreğime beni mayhoş eyleyen, Son sevda şişem gibi aç susuz beklediğim.. Yanında devliğim,uzağında cüceliğim.. Tükürüp yok ettiğim zehirdi son emdiğim, Şimdi aşkın öz suyuyla kaynıyor ruh demliğim.. Sevdiğim.. Kollarımda mışıl mışıl,uyuyor kof benliğim.. Kaç anıyla semizlettim,kaç gamla denendiğim.. Üzerime gülüyor edepsiz gecelerim.. Kelimeye evrilen o minik hecelerim.. Teninin çekimine, Gamzenin biçimine, Gönlünün seçimine, Kapılıp gideceğim!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Bilal Ayberk AYDOĞDU, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |