Kötü bir barış, iyi bir savaştan daha iyidir. -Puşkin |
|
||||||||||
|
Oturaklı günahların iskemlesi pinokyo tahtası Sahibinden satılık Temiz ikinci el Bir hayatın kanaviçe tahtı Yasaklı Emin olmak için Üç kere öldüm Ölündüm Kan tarlası toz mavi Erekte bir minare Kurşuna dizdi beni Sorgu sual melekleri Suna da siz cevap verin Kaç yalnızlık bir birlikteliği öğütüyor? İki mi bir mi? Porselen bir kibir mi? Zemheri kuşlarının kurda kuşa yem olması İğdiş salaş ironi Mezarımda zar atmayın Müsrif olsa da ahım şahım nurum Kıblemi kapatmayın Lahit sivri ölü evi Alt yapılı kırk yaş üstü Çaput tütsü Makaram sarı/ bağnaz teyzeler/ in ananevi göz yasaları Varsın yenmesin gündelik taziyemde Fis-kos helvaları Aslında bu azılı kuyu Bu işte bu Benim mezarım Bu işte şaka varsa Tok karnına kızarım Aslında Çok septik bu sepya fosseptik Kayıp kıta Atlantis Koltukaltımın kızoğlankız coğrafyası Üryan her yanımın mangal albenili kibar anatomisi Cerberus çeteleri Sırf kafa klonları Ölümün gerdeğinde Alamut burcunun Yükseleni. Haşhaşi çığlıkları Biri söylesin şu kırkayaklara Kırkım çıkmadan Kırkikindi yağmurları Döver besler yediler kırklar hürmetine Yoz toprağıma yağmadan Parazit yapmayın Radar yeşil gözlerimi Cehennem imbiğinden Damıtmayın…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Bilal Ayberk AYDOĞDU, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |