Yalnızca hava, ışık ve arkadaşın varsa hiç üzülme. -Goethe |
|
||||||||||
|
Gölgeciyim ben Gölgeler toplarım mutlu ölülerden. Sırtımda bir küfe dolusu gölge Elimde delikli sulama kabı, sularım gölgeleri. Yeşertip onları, yollarım maviliklere. Şarkılarla, şiirlerle büyütüp Güneşlere salarım. Gölgeler döner durur etrafımda batıdan doğuya. Bir de gece olmasa... Düşmanıdır karanlıklar gölgelerin Nerde bir ışık, bir mum görse Sıralanır etrafına minik gölgelerim. İşim bu gölgeciyim. Mutsuz gölgelerle işim... Başlangıcım gibi mutlu olsun bitişim. Mutlu olsun gölgelerim. Değiştiririm eskileri yenileriyle. Silik gölgeleri boyar, sökükleri dikerim. Mutsuzlara gölgeler satarım, Ücretim mutsuzluk. Tüm mutsuzlukları toplar Bilinmeyen boyutlara salarım. Kimse mutsuz olmasın diye, Umutsuz kalmasın diye... Gölgeciyim ben Mutluluk benim işim...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Selçuk Üstündağ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |