Her gün yeniden doğmalı. -Yunus Emre |
|
||||||||||
|
Ben senim. İlaç sen, Yara ben. Beyaz sen, Kara ben. Bağımsın. Kanımsın. Dahası Varım sen Yoğum sen. Bekle sen Geldim ben Zorluğu Yendim ben. Güllere Vardım ben. Kadınsın Yakarsın Sonrada Uzaktan Bakarsın. Sen sırdaş Ben yoldaş. Hancı sen Yolcu ben. Solda sen Sağda ben. Hayal ben Gerçek sen. Dinlesen Anlasan Gitmesen. Yakmasa, Bir pula Satmasan. Karayı Aklasam. Parayı Saklasam. Kârım yok Sen yoksan. Bir güneş Sana eş, Sen aysın Ben serkeş. Gül sensin, Diken ben. Seni çok Özledim Bilmezsin. Sen artık Sevmezsin. Gel desem Gelmezsin. Ben doğu Sen batı. Sen sildin, Ben sindim. Sen yendin, Yenildim. Sen sevdin Sevildim. Sen gittin, Ben bittim. Terkettin, Ben bildim. Yalvardım. Yakardım. Sen bindin Trene Bakmadın Ardına. Bilmedin, Boğuldum Yaşlara. Ben doydum Aşklara...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Selçuk Üstündağ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |