Dünyayı isteyen bilime sarılsın, ahireti isteyen bilime sarılsın; hem dünyayı hem ahireti isteyen yine bilime sarılsın" -Hz. Muhammed |
|
||||||||||
|
siyah birçok kişiliğe yakışır ... asil hissettirir ve ağır... siyah duygularını ağırlaştırır sakinleştirir. matlaştırır.. kırmızı ise.. sakinleşmiş ağırlaşmış duygulara anlam katar... kırmızı çekicidir... özverilidir.. şehvetlidir... bir çekimi vardır duygudan duyguya sıçramaları vardır... ama siyah gölgeler kırmızıyı... sınırlarında tutar aşkı... siyah öfkeye düşünce kırmızı girer devreye bu sefer huzur katar biraz... biraz da romantizim.. tonajlarda yeni hikayeler başlar... şömine ışığının kızıllığında en şehvetli sevişmeler yaşanabilir mesela... karanlıkla gizlenmiş tüm kusurlara rağmen bir aşk doğabilir siyahların içerisinde... yada bir kızrmızı şarap veya şampanya en huzur verici yudumlardan sonra... hayatın neşesini içinize yükleye bilir... hani bazen siyah yanında karakaplı bulutlarla kasvet de getirebilir ... yağmurları hüzünleri sürükleyebilir.... kırmızı o zaman daha bir tutku ve acı taşır için...birbirlerine aşıktır bu ikirenk ve birbirlerinin bütünüdür aslında tamamen farklıdır ikiside ama dengelidirler birlikteyken ... işte böyle olmalı sevgi aşk... aynı olmadan bir olmayı sağlayan huzuru içinde hissetmeli... ben siyahın en şehvetli halinde iken kırmızının en karanlık tonajında gözyaşlarımla yıkadım tüm ruhumu... ben bir parça kırmız ve bir parça siyahla bir tutku yarattım... oğuzhan abdi oğuz
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © oğuzhan abdi oğuz, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |