Bir insan bir kaplanı öldürmek istediğinde buna spor diyor, kaplan onu öldürmek istediğinde buna vahşet diyor. -Bernard Shaw |
|
||||||||||
|
Çünkü bir yalnızlık halidir aslında aşk, varlığını tek'e indirip bir başkasının yanında olmak istemendir. Çünkü sadece o anlar sanırsın seni, o dinlerse huzur bulursun sadece, Çünkü odur ruhunu doyuracak sana dinginlik ve bilgelik katacak olan Çünkü sen ne yaparsan aslında artık o'sundur ve elinden başka bir şey gelmez. Çünkü artık kulladığın kelimeler senin değildir, olamayacaktır Çünkü sen bir kere sevmişsindir sevmese bile beklemenin ne olduğunu bilirsin, sabrı öğretir sana usta bir öğretici gibi sen beklersin o gelmez sen beklerken en çok kendine kızarsın ona gülebilmek için sen beklerken en çok o gelmez sen yine de beklersin bilirsin geldiği vakit dünyadan bile geçip, kaçıp bir kenara ağlamayı çünkü sadece sen bilirsin sevmenin ne olduğunu çünkü ona anlattıkların onun anlayacağı şeyler değildir. Çünkü küçük dünyasının çabuk büyümesini ister, pervasızca Çünkü senin büyük dünyanı küçültmek ister, bilmeden çünkü sen o'sundur ve o sen olmayı beceremeyecek kadar korkak çünkü sen sevmenin bir kendine başkaldırı olduğunu biliyorsundur çünkü o sadece kendisi için, kendisini mutlu etmek için sevenlerdendir çünkü sen olanca aklını vermişsindir, o sadece izlemiştir. Çünkü sen büyük olduğun kadar küçüksündür artık. Çünkü ölüm gibidir aslında aşk. Çünkü ölümsün aslında bana Baktığım yerlerin en karanlık köşesisin Çünkü cellatsın aslında bana Çünkü senin ellerinde ölmek bana huzur verecektir son kez bile olsa Çünkü sadece seni düşündüm, seni gördüm rüyalarımda Çünkü sen an be an yaşadığım hayatı bile düşe çevirdin Çünkü en çok seni sevdi sevmeleri bilen kalbim En çok sen gidersin diye korktu ayrılıklar görmüş kalbim En çok sen kal istedim yanımda Senin saçlarını sevdim en çok Saçlarından yayılan kokuyu Çünkü ölümsün aslında bana özlemin yollara vurduğunda beni Çünkü sensin işte, aklına olmaz bir iş koymuş Çünkü sensin, Çünkü en çok sen var bu dünyada Bir gün gidersin, bir eksilir senden Bir gün gidersin iki eksilir senden. Çünkü en çok sen varsın bende Çünkü kimse bilmez seni. Çünkü her gün sana bakan yüzüm artık benim değil Sıcaklığına alışmış ellerim bana yabancı Çünkü her gün cenneten cehenneme kaçıyor aklım cennetim,cehennemimsin. Çünkü dinlediğim şarkıların artık sözü yok Müzikler aynı tınıdan çalıyor Çünkü ben bir zemheriyimdir artık kalbi bahara dönmek isteyen Çünkü kelimelerim katliamdır aklıma Çünkü aşk aslında ölüm gibidir Bilmediğin bir diyardır başkalaşan bir yaşamdır Çünkü aşk unutmaktır Çünkü her gün sana bakan yüzüm yüzün olmuştur Sevgili diye sana sarılmak kıyamete elçi olmuştur Çünkü derin soğuk bir acıdır kalbime sapladığın Yürümeyi öğrenmiş bir çocuk kadar şaşkınımdır artık Ölüm kadar acıyımdır. Çünkü hergün yüzüm yüzün yüzünden kendine dargındır. Çünkü ölümgibidir aslında aşk.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Mahmut Uğur Şahinol, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |