Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür / Ve bir orman gibi kardeşçesine... |
|
||||||||||
|
takıldım rafa kaldırılan tozlu bir sevdanın ayrılık parçalarına. Gece hep ummadığım zamanlarda siyahi libasınla kapımı çalma- acıtıyorsun sol yanımı ve yüreğimde yol açtığın tahribatın altında eziyorsun umutlarımı. Oysa yeni bir artçı depreme dahi dayanaksız yapıdadır kalbim.Çok hırpalandığından olsa gerek hasar görmüştür sevda kolonları kalbimin. Sırası gelmişken söylemeden geçmeyeyim. < Kaç richter ölçeğinde sever insan ? > Yoksa bu masif kalbe rihter mihter kâR etmez mi diyorsun? Varsın o da olsun. Aşkzedeler için yeni bir kampanya var gündemde bu aralar: "Aşktan zarar görenlere yardım kampanyası" Olur ki yardım etmek istersen aşkını yanına al ilk müdahaleni yapmanı bekliyorum.. (hüzün kokan şehre sevgilerimle.) FATMA TÜ ZEHRA KANAR
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © fatma tü zehra kanar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |