Ölümden önce yaşam var mı? -Duvaryazısı |
|
||||||||||
|
Sen, depderin uykunun, bilmem kaçıncı köşelerinde. Senli anılarım gözümde canlanır, hayalinle konuşurum, Kahrederim sensizliğe, yanar yanar tutuşurum. Bir devir daimdir bu, her gece tekrarlanır. Istırap içindedir ruhum, bir bir kurşunlanır. Bir ses, bir nefes versen diyorum, Ben, benden gitmeden gelsen diyorum, Hümeyra'm, seni çok özlüyorum. Ruh eşim, gönül sesim, duy feryadımı. Ne gecem bellidir, ne de sabahım, Her saat, her dakika dilimdedir adın. Gecenin bir vakti, şöyle habersizce gelsen diyorum, Gönül evime ansızın girsen diyorum, Hümeyra'm, çok şey mi istiyorum. Yollar uzak dedin, bir gün olsun gelmedin. Akan gözyaşlarımı bir kerecik bile silmedin. Hümeyra'm, beni çok beklettin. Ver elini, aç gönlünü, al beni koynuna, Yalvarırım sus! Hiç bahane bulma. Bastığın toprak, geçtiğin yol olayım. Yeter ki, hep seninle kalayım. Saçının bir tek teline zarar gelmesini istemem. Sonum olur, seni yabancı kollarda görmek istemem. Bu can, bedenden çıkmadan gel, Hesabı mahşere bırakmadan gel. Gel aşkım, bir kez olsun gel! Vecdi Murat SOYDAN |
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Vecdi Murat SOYDAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |