Olgunluğa erişmemiş şairler ödünç alır, olgunluğa erişenler çalar. -George Eliot |
|
||||||||||
|
Baharlar yitirilmiş yaprakların öyküsünü Sonbaharlara anlatmaya başlarsa Karakışlar yağmuru gözbebeklerime doldurmaz Ve üzerime sevdamın alın terini boşaltırsada Yine Beklerim Seni Dünya hasretinden 365 değil 365365 asırlık turlarla hasretimin üzerine Bağdaş kurup anıları yaşatan şarkılar söylesede Beklerim seni,yaralıca Lügatlarımdan yaşama kelimesi Özne kaybından sayfalardan silinirse de Ben seni toprağımın üzerine dantel gibi işler Dualarınla Beklerim Seni Bedenim hasretinden avuçlara sığmayacak kadar küçülüp İlacı sen olan bir hastalığa tutunsada Ben seni suya hasret çöl misali Sana hasret yüreğimle beklerim Baharların yolu benim çoğrafyama uğramazsa Sonbaharlar yaprak yerine Rüzgarlara ölümleri savursa da Ben seni karakışlarımda yağan yağmurun Her tanesini yüreğimde toplayarak Seni sonsuz mevsimlerce beklerim Mesleğim Seni Sevmektir Mesleğim Kelepçeli bir vurgun olsada Ben bu meslekten emekliliği kıyamete bırakarak Seni Mahşer gününe kadar beklerim Suçum Seni Sevmek Olsun Yinede yüreğimi gözlerine firar edip Yakalanması emredilen yüreğimi Yüreğindeki darağacında asmaya yemin ederek Seni Son Sözlerimin ölümünde beklerim... Kalemim elimden alınır ve ben sensizliğin uykusuna uzansam da Hasretini kanımla yazıp Hiç tükenmek bilmeyen bir bekleyişle Vuslatlarınla Beklerim Seni "SEZAİ AKIN" Eser şahsıma münhasır kalemimden sayfalara dökülmüştür..
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Sezai Akın, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |