Sevmek bir başkasının yaşamını yaşamaktır. -Balzac |
|
||||||||||
|
Senden bahsediyordum Bileğimden akan kan damlalarında Seni hissediyordum Yüzüme bakmaya korktum Hatırlanacak pek bir şey kalmamış gibi Çırılçıplak soğuk zemine pustum Neredesiniz Sona doğru yaklaşmak böyle miydi? Üzerimde taşınamayacak yükler varsa Çürüyen bir ceset üstündeki kurtlar gibi Savaşta unutulmuş bir çocuk gibi Enkaz altında bir depremzede Kendimi hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim Belki tacımı takarım En güzel kıyafetleri çıkarırım Dağınık saçlarım Bir sivilce gibi patlayacağım Bir çiçek gibi kuruyacağım Neredesiniz Tanrının ışığı çok soğuk Hem kim karar verdi Bu yola Belki kanatlarımı koparır Cehennem üstünden atlarım Kaç kişiyi üzdüm Kaçına kendimi öldürttüm Terk edilmiş bir çocuk gibi Sözün geçmez kimsenin yüreğinde Korku silecek karanlık çökecek Üzgünüm! Artık utanacağım kimse yok Kendi başıma kaderimde ne varsa Veya aklımda Bilgi çökecek meczup gelecek Korkmamak mümkün mü! Ne yaptım size ben Siz bana Neredesiniz Kendimi size sevdirebilir miyim Aptal bir köpek gibi Benim imparatorluğumda Kendi kafamı uçuracağım Tacımı takacağım Sevimli olmaya çalışacağım Normal bir şey gibi Yürüyeceğim…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © evren gelen, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |