Anlamak beğenmenin başlangıcıdır. -Spinoza |
|
||||||||||
|
Hava soğumuştu… BÜYÜK KUTSAL KİTAP Uzun cübbene kabus izlenimi verilmiş kader ucubesi Eşekler büyük anlatının son şahidleri Yarım bırakılmış her hoşgörü kapsamını genişletti Ruhlara tıkılmış üzüntü verici her trajedi Tanrıya ulaşmak için bir yol gibiydi Acı eşliğinde ney sesleri Kutsal sayılan açık kapılarda geberene kadar beklendi Yeşil ışığın altında bekleyen benim Işıklar yüzüme vuruyor Kutsal mabedinin üstünde tepinmeyeceğim Hoşgörü ne zamandan beri insanları otomatikleştirdi Afyon içirilmiş adamlar Gözlere sürme çekilecek Ellerde mesneviden nasırlar İlahi dersler verilecek Kötüler aradan seçilecek Büyük lanet üstümüze çökmeden Spot ışığı altında sığınaklar inşa edilecek Şeytanın aptal oyunları Bir bir tekrar edecek Alışkanlıklar delirtecek Önümüze yollar serilecek Tanrının sessiz koyunları Uçurumdan art arda yere serilecek Namuslu her kadının ırzına geçilecek Tanrının malları nedim şiirleriyle süslenecek Kibar hanımlar alafranga elbiseleriyle El açıp pasta yiyecek Nefret et benden İlahi mabedimin önünde Nefret et benden Evimde ırzıma geçerken Nefret et benden Hoş göremediğin bir gerçeği açıklarken Nefret et benden Benim yerime koyacak alegorik bir hayvan bulamazken
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © evren gelen, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |