Herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez. -Joe Louis |
|
||||||||||
|
Geceleri gündüze kadar kurduğum o hayaller... Masal gibi geliyor bana karanlık bir yıldız ışığı ile ahenk içinde olan, bir masal hayatı, bir rüya alemi gibi... Gece aslında çok kısa ama benim gecelerimi sonsuz hayallerim ebedileştiriyor... Pencereden bir bakış... Çok uzaklara olan o nazarı istiyorum... Çok uzaklara olan o nazarı... O kadar uzak ki... Hiç bir daha dönme imkanım olmayacak bir uzaklık... Gecmis yolu unutturan bir uzaklık... Bir daha hatırlatırmayan bir uzaklik... Bir an ve bir dem... Saati ve zamanı tutan bir düşünce... Herşeyi değiştiren bir inkilap... Benim fikirleri bir lahza içinde alt üst eden... veya toparlayan, bir düzene getiren... Ben bunu istiyorum... Evet bunu... Bir kucaklama... Öyle sık bir sarılma ki, sanki bütün acılar ve yaraları yok eden bir sarılma... Ve tek bir kalp atışa şahit olduğum o saniye... Ömür kadar uzan olan bir saniye... Ebediyyet kadar uzun olan bir saniye... Her anım bu saniye gibi olsun dediğim bir saniye... Ben bunu istiyorum...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Katre-i Meçhul, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |